sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Päivät 11, 12 ja 13

Kas, päivitysvälit vain pitenee. Toisaalta on kovin vaikeaa aina joka päivälle keksiä jotain uutta sanottavaa. Sama kyllä tälläkin kertaa, ei ole oikein mitään uutta sanottavaa. Edelleen maha on parempi kuin aloittaessa, mutta ei hyvä vieläkään. Edelleen suoli toimii erittäin reippaasti, eli voisi kyllä jo välillä vähän hidastaa. Edelleen uni maistuu, eli suurempia muutoksia ei ole havaittavissa. Mielialassa ei muutoksia.
 
Joka aamu olen kuitenkin muistanut ottaa juomaa. Vaikka se maku ei tässä päivien kuluessa olekaan yhtään parantunut. Aina saa hieman psyykata itseään ja todeta että se on lääkkeeksi, ei sen ole tarkoituskaan hyvälle maistua. Edelleen epäilen kyllä sitäkin, että  voi olla että ne vaikutukset huomaa sitten vasta kun lopettaa kuurin. Jos muutokset ovat kovin vaivihkaisia, niitä ei vaan huomaa vaikka kuinka tarkkailee.
 
Hienoahan se olisi, jos juoma tekisi kaiken mitä purkissaan lupaa. Henkilökohtaisesti edelleen odottelen niitä tuloksia. No, vielä on pöntössä juomaa jäljellä. Tulemme siis palaamaan asiaan, toivottavasti paremmalla raportilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti