perjantai 30. toukokuuta 2014

Loppuyhteenveto

Kaikki juoma on nyt sitten juotu. Yritänpä summata havaitsemani muutokset, tosin kaikki on tapahtunut niin vähitellen etten ole kaikesta enää täysin varma.

1) Maha on selvästi rauhoittunut. Alkutilanne oli jokseenkin karmiva, maha oli jatkuvasti kipeänä ja suolisto toimi todellakin liian reippaasti, enää ei voinut puhua ainoastaan löysästä ulosteesta vaan kyllä se oli täysin vettä.

2) Jokunen päivä sitten olisin voinut sanoa mielialankin parantuneen ihan huomattavasti. Mutta sitten tuli taas kylmää ja märkää ja ikävää, joka vaikutti myös mielialaan reilusti huonontavasti. Kuuri loppu vasta sateiden alkamisen jälkeen, joten kyllä näköjään säätilalla on huomattavan suuri vaikutus myös mielialaan. Tosin olo on parempi kuin kuukausi sitten, mutta ihan hyväksi sitä ei voi vieläkään todeta. Paitsi aurinkoisina ja lämpiminä päivinä.


Yritän tässä nyt vielä seurata sitä, että lähteekö olo luisumaan taas huonompaan suuntaan. Jos kovin alkaa heikommin menemään, voi olla että on tilattava toinen tonkka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti